Diables renova la junta i manté Èric Ricart com a president

Imatge d'arxiu dels Diables

Societat

Publicat el 17/des/15 per Alba Triadó

Diables de Sant Cugat renova la junta amb l'objectiu d'alliberar les seccions de tasques administratives. D'aquesta manera l'entitat vol que les divisions es puguin centrar a liderar la part tècnica dels projectes per poder fer correfocs de millor qualitat i permetre que la gent de la colla 'gaudeixi més del dia a dia'. Èric Ricart continuarà com a president de la junta de Diables.

L'assemblea general de Diables es va reunir el dissabte passat per repassar la tasca duta a terme durant l'últim any protagonitzat pel 25è aniversari de la colla i per presentar i votar la nova junta.

El president de l'entitat, Èric Ricart, ha explicat que la colla necessitava reorganitzar-se per satisfer l'augment de demanda dels darrers anys i reorganitzar les seccions més noves com la de Portadors del Boc, els Malabars i els diables joves.

Èric Ricart

En els últims anys, la colla s'ha triplicat i, per tant, la manera d'organitzar-se havia de canviar. Les seccions abans depenien molt de la junta i ara tindran més autonomia i un representant més concret.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La colla es marca per aquest nou mandat quatre objectius principals: millorar el funcionament intern de l'organització i fomentar la continuïtat des de diablons fins a diables tant en cremadors com en tabals, però també vol millorar la presència, la integració i la imatge dels diables en la cultura popular del poble i oferir correfocs i espectacles de qualitat.

Nou organigrama:
- President, Èric Ricart
- Vicepresident i responsable de l'àrea de foc, Roger Ricart
- Vicepresident i responsable de l'àrea de tabals, Raül Fernàndez
- Secretari, Janek Brozynksi
- Tresorer, Jaume Benet
- Vocal de material i local, Jan Ribalaiga
- Vocal de comunicació, Cristina Fleck