La R8 continua funcionant a mig gas a les portes d'una vaga aquest divendres

Un dels trens de rodalies / Foto: Gencat.cat

Societat

Publicat el 17/des/15 per Mar Castro / Acn

Els usuaris afronten aquest dijous la tercera jornada consecutiva amb part de la línia R8, amb parada a Sant Cugat, tallada. La companyia continua habilitant un servei complementari d'autobusos entre Cerdanyola UAB i Granollers. Al funcionament a mig gas pel robatori de cable de coure, dimarts passat, se li suma una convocatòria de vaga aquest divendres.

El recorregut entre Cerdanyola UAB i Granollers Centre només es cobreix amb autocar, tot i que s'ha mantingut el servei habitual en tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat, i els trens sí paren a l'estació de Sant Cugat.

El sindicat CGT convoca vaga per a aquest divendres
La situació a Rodalies es complicarà una mica més aquest divendres amb la convocatòria de vaga de 23 hores a Renfe i Adif per part del sindicat CGT per reclamar millores en el conveni col·lectiu que es podria signar en els propers dies.

Serveis mínims
Pel que fa als serveis mínims, Rodalies de Catalunya prestarà el 66% del servei entre les sis del matí i dos quarts de deu, i entre les cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre, i el 33% durant la resta de la jornada. Els serveis essencials implicaran la R8 entre Martorell i Cerdanyola UAB. Una vegada arribada a aquesta estació, Renfe ja no prestarà servei complementari d'autocars fins Granollers, com està fent aquests dies, i els usuaris hauran d'agafar la R7 i la R2.

Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web Rodaliesdecatalunya.cat, web mobi, app's (Rodalies de Catalunya i renfe rodalia) i al telèfon 900 41 00 41.