La Patrulla Canina, el més demanat a la carta de Reis dels santcugatencs

Societat

Publicat el 4/gen/16 per Jana Homs

Les joguines dels dibuixos animats La Patrulla Canina són les més venudes aquesta campanya nadalenca, segons els botiguers consultats per Cugat.cat. Els comerciants asseguren que les vendes han crescut a mesura que avançava el Nadal i els dies previs a Reis són els més intensos.

Els gossos de La Patrulla Canina i els personatges de Frozen són els més sol·licitats gràcies al fet que els nens i les nenes els demanen per igual. L'encarregada de la botiga Don Dino, Míriam Álvarez, explica que, si se segmenta per gèneres, les joguines que tenen més sortida per a nens són els Hot Wheels i per a nenes els Nenuco, a més dels tradicionals jocs de taula.

Míriam Álvarez

Es ven molt La Patrulla Canina per a nen i nena. També Frozen i Hot Wheels per a nen i Nenuco per a nena. Els jocs de taula cada any també s'esgoten.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els comerciants són optimistes amb el ritme de vendes i creuen que la facturació serà igual o lleugerament superior a la de l'any passat. Per incentivar la compra, algunes botigues han rebaixat articles coincidint amb l'arribada dels Reis d'Orient per aprofitar la gran afluència de santcugatencs a les botigues.