El consell de Centre-Est proposarà homenatjar Guisado amb motiu de l'agermanament amb La Haba

Alfonso Guisado / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 2/feb/16 per Sergio Morales

El consell de barri de Centre-Est proposarà que el vicepresident de l'Associació de Veïns de la zona, el desaparegut Alfonso Guisado, rebi un homenatge. El president de l'òrgan participatiu, Ferran Villaseñor, ha avançat a Cugat.cat que el tribut es podria fer aquesta Setmana Santa durant la visita que l'Ajuntament farà a La Haba, ciutat de la qual procedia Guisado i amb la qual Sant Cugat vol agermanar-se. El consell també plantejarà que en cas que la casa abandonada de l'avinguda de Cerdanyola s'adquireixi com a propietat municipal, l'equipament porti el nom de Guisado.

Guisado va ser un dels membres fundadors de l'associació veïnal de la zona i militant del PSC. A més, era un dels interlocutors amb l'Ajuntament en el procés d'agermanament amb La Haba. Pel president del consell de barri de Centre-Est i regidor d'ERC-MES, Ferran Villaseñor, la contribució de Guirado al barri mereix aquest reconeixement.

Ferran Villaseñor

És una de les persones que simbolitzen el treball pel barri i per les seves persones. També representa el conjunt de persones que van venir d'arreu i que formen part de l'ADN dels catalans d'avui dia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La possibilitat d'adquirir la casa abandonada de l'avinguda de Cerdanyola per part del consistori és una de les propostes d'ERC-MES que figuren a l'acord pressupostari amb Convergència. Es tracta d'una demanda dels veïns del barri del Monestir que es definirà al Pla Integral d'aquesta zona.