David Feliu guanya el concurs de cartells de Festa Major amb un disseny inspirat en les tradicions i la naturalesa

El disseny formarà part de tota la programació de la Festa Major

Societat

Publicat el 22/abr/16 per Alba Triadó

L'artista santcugatenc David Feliu és el guanyador del concurs de cartells de Festa Major amb una obra titulada 'Festa'. El disseny està inspirat en les tradicions i ubicacions més arrelades de la ciutat com el Paga-li Joan i l'entorn del Parc Natural de Collserola. L'obra ha estat seleccionada entre els 52 cartells que s'han presentat al concurs i es convertirà en la imatge oficial de la Festa Major, que se celebrarà del 29 de juny al 3 de juliol.

La proposta il·lustra la festa del Paga-li Joan amb la utilització d'elements com el vano i el ram. El cartell es complementa amb elements naturals com branques i fulles d'arbre que representen l'entorn natural de Collserola.

La imatge s'adaptarà a tots els formats com el programa de la festa, el cartell de l’arrossada, el cartell del Paga-li Joan, les pancartes per als escenaris i les aplicacions gràfiques per a l'aplicació per a mòbils de la Festa Major i les adaptacions per a les xarxes socials.

David Feliu rebrà una dotació de 1.000 euros i l'elaboració dels productes i elements comunicatius té un pressupost de 5.000 euros.

Álvaro Pérez i Enric Muñoz han quedat en segona i tercera posició, respectivament. El cartell guanyador, els finalistes i els seleccionats pel jurat seran exposats durant les dates pròximes a la Festa Major al Centre d'Art Maristany.