Les entitats d'educació en el lleure de Sant Cugat es reivindiquen

La foto de família als Jardins del Paga-li Joan

Societat

Publicat el 14/mai/16 per Albert Prat

Els esplais Pica-Roca, Cel i Sarau, i el Cau Berenguer el Gran han reivindicat aquest dissabte el paper de l'educació en el lleure a la ciutat a la primera trobada amb infants i joves d'aquestes entitats a Sant Cugat. Amb aquesta activitat, que ha reunit més de 200 nens i joves, els grups volen aprofundir en la col·laboració entre esplais i caus per millorar el seu funcionament.

Les entitats han reunit els seus grups d'edat en cinc places de Sant Cugat per treballar diverses temàtiques, com les emocions, l'ecologisme, les desigualtats, el gènere i el feminisme. La membre de l'Esplai Cel Marta Ribera remarca la necessitat de treballar conjuntament.

Marta Ribera

Volem ensenyar que el lleure no són unitats aïllades, sinó que treballem junts i compartim valors. També hi ha diferències però compartint aquests valors ens fem més forts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot els grups s'han reunit a les set de la tarda a la plaça d'Octavià per posar en comú les seves idees i llegir el manifest final. La trobada ha acabat amb una foto de família als Jardins del Paga-li Joan.