Dissidència Sònica es desvincula dels pressupostos participatius

Imatge d'arxiu d'una roda de premsa de Dissidència Sònica

Societat

Publicat el 6/jun/16 per Anna González

Dissidència Sònica s'ha desvinculat del procés de pressupostos participatius, al qual havia presentat un projecte d'espai musical. El sindicat ha lamentat que aquest procés, amb el qual s'ha de decidir el destí de dos milions d'euros dels comptes municipals, només prevegi inversions, però exclogui de la participació la gestió posterior de les propostes.

En concret, el projecte de Dissidència Sònica, que el col·lectiu ha presentat al primer taller dels pressupostos participatius, preveu un espai musical de gestió comunitària, una reivindicació històrica del col·lectiu. Tot i haver passat el primer filtre de validació, el procés participatiu decidirà les inversions, però no el model de gestió. És per això que el membre de Dissidència Sònica Quimantú Segura ha explicat que han decidit desvincular-se d'aquest procés, ja que la gestió és part del seu projecte.

Quimantú Segura

Ens hem desvinculat del procés perquè no és l'espai on presentar la proposta, no permet presentar propostes de gestió. Per nosaltres la inversió i la gestió és el mateix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El col·lelctiu ha lamentat de nou que Sant Cugat no tingui un espai musical comunitari. De fet, Dissidència Sònica ha recordat que estan pendents de la reprogramació del festival Trona, que va ser interromput per la Policia Local perquè no constaven els permisos per al seu desenvolupament al parc de Ramon Barnils. L'Ajuntament ja va aclarir que l'organització tenia l'autorització per al desenvolupament dels concerts i per això es va comprometre a repetir el festival i a revisar els protocols.