El bàsquet, el futbol sala i el karate, protagonistes avui a la Festa Major

La Copa Miyagui del Karate Sant Cugat serà protagonista aquest dissabte de Festa Major

Societat

Publicat el 2/jul/16 per Joan Garcia

El torneig de futbol sala femení Pas a Pas amb el Càncer de Mama, la 5a edició de la Copa Miyagui de karate, el 3x3 del Qbasket Sant Cugat i el 1r meeting de bàsquet unificat centren l'activitat esportiva de Festa Major aquest dissabte. Les activitats comencen a les nou del matí i finalitzen a les deu de la nit.

La 1a edició del torneig 'Pas a pas amb el càncer de mama' de futbol sala femení es disputa avui a Can Llobet, a la Floresta, entre les vuit del matí i les deu de la nit. L'associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama organitza la competició.

La 5a edició de la Copa Miyagui organitzada pel Club Karate Sant Cugat comença a les nou del matí i finalitza a les dues de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler.

El bàsquet també serà protagonista amb una doble cita. El Qbasket Sant Cugat organitza el Memorial Miki Martínez al pav 1 de la Rambla del Celler entre les nou del matí i les vuit de la tarda.

La Fundació del Bàsquet Català i la federació ACELL seran els encarregats d'organitzar la 1a edició del Meeting de bàsquet unificat al pav 3 de la Rambla del Celler entre les nou del matí i les vuit de la tarda. Jugadors amb discapacitat intel·lectual i federats disputaran diferents partits.