L'A.V de veïns Centre-Estació engega accions per evitar el pas dels busos per la plaça Lluís Millet

L'entitat ha penjat un primer cartell al carrer Lluís Companys, entre els carrers Pous i Rosselló

Societat

Publicat el 15/jun/04 per Silvia Gonzalez

L'Associació de veïns Centre-Estació insta els ciutadans del barri a penjar pancartes en contra del pas d'autobusos per la plaça Lluís Millet, un cop estigui vianantitzada. L'entitat també remetrà una carta als ciutadans informant dels suposats perills de seguretat que asseguren comportarà el trànsit rodat per la plaça.

Segons l'entitat veïnal, integrat per un centenar de membres, són moltes les persones que es mostren contràries a la circulació de busos per sobre de la plaça de l'estació. Per aquest motiu, l'Associació de Veïns ha encoratjat els veïns del barri a penjar cartells sota el lema 'No al pas d'autobusos per la plaça de l'estació', tal i com ja s'ha fet entre els números 6 i 8 del carrer Lluís Companys.

El president de l'entitat, Pere Soler, considera vital actuacions com aquesta per evitar, diu, que els busos transitin per la zona després de la Festa Major:

Pere Soler

Informarem a tots els ciutadans i comerciants amb una carta informativa i ens marquem com a data important la inauguració de l'Eix de Vianants


La campanya es complementa amb una recollida de signatures i un bustiatge de cartes informatives que detallen els perills que, diuen, comportarà el trànsit rodat pels veïns i vianants.

En aquest sentit, tot i no formular cap proposta en ferm, l'entitat considera que la millor solució és mantenir la parada en el seu emplaçament actual, darrere de l'estació.

Pere Soler

A ningú se li acudiria tornar a fer passar els cotxes per la plaça del Monestir. Creiem que el pas de busos per la plaça Lluís Millet no és l'opcio més adequada


Les actuacions de l'Associació de Veïns Centre-Estació són el resultat de l'estudi que ha fet la comissió de seguiment d'obres de l'entitat. Segons dades facilitades per l'associació, la plaça Lluís Millet és la zona més transitada de Sant Cugat amb un pas anual de 3 milions i mig de persones.