'Motards' de Sant Cugat organitzen avui una ruta i un capipota solidari per ajudar els malalts de càncer

Logo del grup de 'motards' de Sant Cugat que promou la iniciativa

Societat

Publicat el 19/nov/16 per Hada Macià

Salimos en Moto, un grup moter de Sant Cugat, ha organitzat per a aquest dissabte una ruta motera i un capipota solidari per ajudar el projecte Rodando contra el Cancer. La ruta, que començarà a dos quarts de nou del matí a l'Ajuntament i acabarà al Centre Popular Andaluz (CPA), recorrerà 150 quilòmetres per tota la comarca. De tornada a Sant Cugat, s'organitzarà a la una del migdia un esmorzar solidari amb un preu de 13 euros al restaurant La Jarana, a l'avinguda de Francesc Macià.

Rodando contra el Cancer, nascuda a Galícia per iniciativa de José Cardalda, ha volgut fusionar el gust per les motos amb una causa benèfica. L'administrador de Salimos en Moto, Emilio Peralta, ha explicat a Cugat.cat l'origen del projecte.

Emilio Peralta

Aquest projecte el va iniciar un company de Galícia que, desafortunadament, va patir un càncer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A banda del que es recapti al restaurant, els moters que facin la ruta donaran un cèntim d'euro per quilòmetre recorregut a la investigació i lluita contra el càncer. La proposta també permet la possibilitat de fer un donatiu com a particular o com a empresa.

Els 'motards' sancugatencs esperen reunir un total de 115 persones i unes 70 motos. Per a l'organització del projecte han rebut l'ajuda del restaurant La Jarana, el Grup Catalònia i l'Ajuntament.