Els Gausacs treballaran en el conveni ofert per l'Ajuntament per cedir en exclusiva la Sala Canigó


  • Comparteix:

Un moment de l'assemblea

Un moment de l'assemblea

Els Gausacs han aprovat treballar en la proposta de conveni que els ha fet l'Ajuntament per cedir-los en exclusiva la Sala Canigó, a tocar de l'ajuntament, a l'antiga seu del Club Muntanyenc. Els camises verdes hi han donat llum verda a l'assemblea anual ordinària, que ha acabat sense aprovar ni junta directiva ni tècnica perquè l'única candidatura que s'ha presentat no omplia tots els càrrecs. El conveni, que encara no té data, estableix els usos perquè els camises verdes puguin utilitzar les instal·lacions després d'adequar-les en base a un projecte elaborat per Laia Jiménez, membre de la colla i alumna de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV).

Els encarregats de la gestió del nou local han presentat a la resta de la colla els avenços que han fet fins ara i han proposat dues opcions, seguir treballant en aquest projecte o buscar alternatives. Una àmplia majoria ha optat per la primera opció, que contempla una cessió gratuïta durant 10 anys prorrogables. En aquest primer document, l'entitat pagaria només l'adeqüació de l'espai interior, un fet que suposaria un estalvi important en comparació a construir un edifici nou, com el que van projectar l'any passat a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

El principal escull perquè tiri endavant aquesta cessió és que ara mateix l'espai és compartit amb el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Esportiu. Per això, els Castellers de Sant Cugat plantegen una alternativa que permeti conviure les dues entitats mentre es fan les obres i mentre el consistori no ofereixi un nou espai al club esportiu. Aquesta ubicació podria ser el futur pavelló de la Guinardera quan es completi la segona fase, encara per pressupostar, segons han explicat els responsables del projecte.

Junta gestora provisional
A l'assemblea, també s'ha votat la junta gestora que agafarà les regnes de l'entitat de manera provisional. L'única candidatura que s'hi ha presentat no omplia tots els càrrecs necessaris i, per tant, es farà una altra votació abans de dos mesos en una assemblea extraordinària. L'actual junta també ha presentat els números del curs passat, amb 7.800 euros de superàvit, i una primera proposta de pressupost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.