El barri de Sol i Aire celebra a partir de divendres la seva Festa Major

Societat

Publicat el 30/jul/04 per Víctor Llopart

Des d'avui i fins l'1d'agost se celebrarà la Festa Major del barri de Sol-Aire. L'espectacle de varietés i la cursa de vehicles casolans seran els punts forts de la festa, que comptarà, a més, amb sopars, balls i una xocolatada, entre d'altres activitats.

Com ja és tradicional, un veí serà l'encarregat de llegir el pregó que donarà el tret de sortida a la Festa Major de l'urbanització Sol-Aire. La festa de l'escuma i la cursa de vehicles cassolans, que es va començar l'any passat amb un rotund èxit, seran les activitats amb més acollida per part dels veïns, tot i que aquest any s'han preparat algunes novetats. Les explicat l'Imma Oliva, membre de la Comissió de Festes.

Imma Oliva

Un espectacle amb transformistes, un toro mecànic i el trasllat de la cursa de cotxes cassolans a la tarda de diumenge són algunes de les novetats preparades per la propera Festa Major.


I és que la Festa Major és un bon pretext per reunir els veïns i per que aquests s'impliquin en un projecte conjunt. Veïns de totes les edats participaran, d'una manera o d'una altra, en les activitats organitzades per la festa.

Imma Oliva

Tot el barri s'implica molt en els actes de la Festa Major, esperada pels veïns durant tot l'any.


La nota emotiva serà la inauguració del "Punt de trobada" ubicat en una explanada on els veïns es reuneixen per fer festes i dinars, i que a partir d'ara portarà el nom d'un veï impulsor del barri, mort fa pocs dies.