El 'Sant Cugat ve de gust' agraeix el bon temps de diumenge i es planteja ampliar temàtiques

El temps ha respectat la jornada de diumenge / Foto: Localpres

Societat

Publicat el 2/abr/17 per Albert Prat

El 'Sant Cugat ve de gust' agraeix el bon temps de bona part de la jornada de diumenge i es planteja ampliar temàtiques en properes edicions. La mostra ha tancat aquest diumenge amb uns 30.000 tiquets venuts, una xifra que l'Ajuntament veu positiva tenint en compte que tot el cap de setmana ha estat marcat per la pluja. La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha remarcat també la implicació dels restauradors, 54 en total, al menú 'Ve de gust' i ha assenyalat que la marca pot tenir 'moltes més aplicacions que la gastronòmica'.

La regidora ha explicat a Cugat.cat que estan contents amb el desenvolupament de la jornada de diumenge i ha destacat la resposta del públic al Celler Modernista, l'únic espai cobert, durant tot el cap de setmana i de l'espai de tast de cerveses diumenge al migdia.

Mayte Pérez

Ens hauria agradat que els dos dies fossin com avui. Tot i això, l'espai del Celler ha funcionat molt bé, hi va anar havent gent durant tot el dia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De cara al futur, la regidora de Comerç ha confirmat que el 'Ve de gust' és un projecte amb continuïtat, però que l'objectiu de l'Ajuntament és que vagi més enllà de la gastronomia i es dediqui a altres àmbits.

Mayte Pérez

La marca de 'Sant Cugat ve de gust' podem aprofitar-la per més coses, tenim moltes coses per oferir. Sant Cugat ve de gust per moltes altres coses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El 'Sant Cugat ve de gust' ha entregat també un reconeixement a Maria Gríful, de la xarcuteria Gríful, i Pedro Pérez, responsable del restaurant Pinya de Plata, en un acte aquest diumenge.