Sant Joan de Déu agafa l'exemple d'una parella de Sant Cugat que va donar els regals de boda

Un detall del cartell de la iniciativa / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 28/mai/17 per Anna González

Sant Joan de Déu ha agafat per a la seva nova campanya de captació de donacions l'exemple d'una parella de Sant Cugat que va donar els regals de noces a l'Obra Social de l'entitat hospitalària i al CAU Amic. L'Iria Castelló, de Valldoreix, i el Daniel Monedero, de Sant Cugat, són la imatge de la campanya, que busca que altres parelles segueixin la seva iniciativa.

La parella es va casar fa un any. Com ha explicat a Cugat.cat Iria Castelló, van animar els seus convidats a col·laborar amb aquesta iniciativa.

Iria Castelló

Ens vam casar perquè volíem i no necessitàvem els diners. No volíem fer un negoci d'això i vam donar els diners a la gent que ho necessita.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara, l'Obra Social Sant Joan de Déu centra la nova imatge de la campanya 'Fets que realment importen' en l'exemple dels dos santcugatencs, convertir el dia del seu casament en un motiu solidari.

Iria Castelló

Ens van dir que volien conscienciar la gent amb la nostra iniciativa. Han fet un muntatge i ho volen difondre a les estacions de FGC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Iria Castelló i Daniel Monedero van recaptar amb la iniciativa uns 2.900 euros, dels quals uns 1.700 els han donat a Sant Joan de Déu i 1.200 al CAU Amic. L'Obra Social Sant Joan de Déu destinarà l'aportació a projectes socials per a persones que es troben en una situació vulnerable per diversos motius.

L'Obra Social de Sant Joan de Déu disposa d'una botiga online amb regals solidaris per a celebracions.