Valldoreix ultima els preparatius de la carpa per tenir-la enllestida per la Festa Major

L'EMD està acabant de perfilar la programació, que s'engegarà passada les festes del barri

Societat

Publicat el 6/set/04 per Ester Castanyer

La carpa de Valldoreix, anomenada 'Nau de Cultura'. funcionarà a ple rendiment després de la Festa Major. Tot i que aquest equipament encara no compta amb tot el mobiliari necessari, la carpa s'utilitzarà ja per algunes activitats de la Festa Major del barri i després començarà a funcionar ja a ple rendiment per acollir iniciatives lúdiques i culturals.

La carpa, ubicada al costat del Casal de Cultura de Valldoreix, funcionarà com un espai alternatiu a aquest equipament per tal d'acollir diverses activitats cultural i lúdiques.

Tot i que en un principi es preveia que aquesta pogués entrar en funcionament durant aquest estiu, les vacances del mes d'agost han fet que el projecte s'endarrerís una mica i que la carpa encara no s'hagi estrenat. Es per això que a data d'avui l'EMD està treballant per ultimar els els detalls que falten per tenir-la a punt i així poder-la utilitzar ja per la Festa Major de Valldoreix, a mitjans d'aquest mes.Ho explica el vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Encara ens falten els llums,l'escenari i un equip de so, però per Festa Major ja hi farem coses i després ja començarà a funcionar de veritat.


La verdadera inauguració d'aquesta carpa,que podria anomenar-se 'Nau de Cultura', arribarà però després de la festa major, quan s'hi comencin a fer una programació regular. Tot i que aquesta encara no està definida, Casadellà ja ha avançat que s'hi faran sobretot activitats culturals, destinades a fer pensar.

Josep Casadellà

Tenim idees genèriques sobre la programació. Volem fer-hi activitats tipus conferències, activitats per fer pensar i també lúdiques.


Les entitats que estiguin interessades en participar d'aquesta futura programació de la carpa, poden dirigir-se aquests dies a l'EMD.