Sant Cugat tindrà un centre Montessori Village aquesta tardor

El centre es troba en una casa al carrer de Tres Places / Foto: https://www.montessorivillage.es

Societat

Publicat el 2/ago/17 per Sergio Morales

La marca Montessori Village obrirà un centre a Sant Cugat aquest octubre al carrer de Tres Places, a l'Eixample. La proposta pedagògica ofereix un ensenyament bilingüe en català i anglès i defensa una pedagogia que afavoreix els processos individuals dels infants. L'edificació està preparada per acollir 75 nens d'un a sis anys, repartits en tres programes segons l'edat.

L'espai on es desenvoluparà és diàfan per permetre el contacte entre tots els infants, independentment de l'edat que tinguin. Ho ha explicat a Cugat.cat una de les impulsores del projecte, Irene Ruiz.

Irene Ruiz

A vegades els petits busquen els grans i aquests se senten responsables. Realment, quan siguin adults també es relacionaran amb gent de diferents edats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El centre disposa de tres programes, cadascun dels quals estarà conduït per un especialista o guia en la pedagogia Montessori i un assistent. Així, els infants es distribuïran entre els programes 'Niu' (de 12 a 18 mesos d'edat), 'Comunitat Infantil' (de 15 a 36) i 'Casa dels nens' (de tres a sis anys).

Els responsables oferiran una jornada de portes obertes el 16 de setembre. Per sol·licitar més informació, els interessats poden enviar un correu electrònic a santcugat@montessorivillage.es.

La marca Montessori Village va néixer a Madrid al 2011 i ha creat centres a diferents ciutats espanyoles.