Els passatgers de FGC a Sant Cugat augmenten un 62% per la manifestació contra el terrorisme

L'estació de FGC de Sant Cugat va ser la que va tenir el major nombre de passatgers el dissabte passat.

Societat

Publicat el 29/ago/17 per S Laliga / A Triadó

Els passatgers de les set estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat i la de les Planes, que tot i ser al terme municipal de Barcelona dóna servei als veïns del barri santcugatenc, van augmentar un 62% per la manifestació contra el terrorisme que es va celebrar dissabte de la setmana passada a Barcelona. Durant la jornada 10.483 viatgers van utilitzar les estacions del municipi, una xifra que suposa un increment de 4.030 passatgers respecte el dissabte anterior quan es van registrar 6.453 viatges.

El major augment en l'afluència de passatgers es va registrar a les hores properes a la manifestació; entre les tres i les sis de la tarda, quan un total de 3.628 persones van sortir de les estacions de Sant Cugat cap la concentració de Barcelona que encapçalada amb el lema 'No tinc por' va reunir mig milió de persones.

L'estació que va tenir el major registre de persones va ser la de Sant Cugat, amb un total de 4.768 persones al llarg del dia. L'hora punta va ser entre les quatre i les cinc de la tarda, quan s'hi van aplegar fins a 731 persones.

FGC va oferir un servei especial reforçat, amb el màxim d'oferta possible, entre el migdia i la finalització de la manifestació.