La mostra d'entitats obre la jornada de dissabte de la festa grossa de Volpelleres

Una altra edició de la festa grossa del barri

Societat

Publicat el 16/set/17 per Sergio Morales

La Festa Major de Volpelleres continua aquest dissabte amb la mostra d'entitats i comerços, de deu del matí a dues del migdia, que inclourà un circuit d'educació viària per a infants, una exhibició d'unitats mòbils de Mossos d'Esquadra, Policia Local, ADF i Protecció Civil, un taller infantil d'horts urbans i un contacontes. La tarda també anirà dedicada a la canalla, ja que de cinc a vuit els infants podran jugar, participar a la xocolatada i gaudir de l'exhibició de Bollywood de l'Associació Nataraja.

De set de la tarda a nou del vespre serà el torn de les entitats de cultura popular i tradicional, que faran una mostra de la seva activitat. El punt final de la jornada el posarà el concert de Mind Trick Pop Rock, de dos quarts de deu a onze de la nit.

Diumenge
L'esport serà el protagonisme de la jornada de diumenge. A les deu del matí tindrà lloc la pedalada popular, a les onze tallers esportius per a nens i una exhibició de gimnàstica artística i a les dotze una sessió de fitness. A dos quarts de dotze, hi haurà parada per prendre el vermut i ballar swing. A la tarda es reprèn l'esport, amb el primer Torneig de Futbol Sala del barri.

A les sis, Los Tetes porten un espectacle infantil i a les set es posarà el punt final a la gresca amb el sorteig de fi de festa per als socis de l'associació de veïns.