El pregó del Club Esportiu Valldoreix protagonitza les activitats d'avui de la Festa Major del territori

El Club Esportiu Valldoreix compleix enguany 50 anys

Societat

Publicat el 15/set/17 per Martí González

El Club Esportiu Valldoreix és l'encarregat de fer el pregó de la Festa Major del territori aquest divendres a tres quarts de deu de la nit en l'any del 50è aniversari de l'entitat. El gruix de la programació es concentra aquest cap de setmana, tot i que l'EMD i les associacions del territori proposen activitats durant tot el setembre. Des de primera hora de la tarda tindran lloc diverses activitats infantils i esportives. En cas de pluja les activitats previstes per aquest divendres es traslladaran a la Nau de Cultura del territori. Finalment, el concert que havia d'oferir avui l'Orquestra Cimarrón, guanyadors del premi ARC a la millor gira per Festes Majors el 2016, s'ha anul·lat.

La companyia El Pot Petit s'encarregarà de l'animació infantil a partir de les cinc de la tarda amb l'espectacle 'Riallades', que combina música en directe, titelles i teatre.

El Club Esportiu Valldoreix acollirà més tard les primeres jornades dels tornejos de Festa Major de pàdel i de tennis, que tindran lloc entre les sis de la tarda i les deu de la nit.

L'esport donarà pas a la música, amb el tradicional concert de Festa Major de l'Escola de Música de Valldoreix a dos quarts de vuit de la tarda, l'actuació del cantant i trombonista Alfred Garcia en format de trio i el concert de l'Orquestra Cimarrón.