Conesa: 'Casas va treballar sempre desinteressadament a favor de Sant Cugat'

Societat

Publicat el 7/nov/17 per Albert Prat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat la figura del desaparegut exalcalde Àngel Casas i ha assenyalat que va treballar 'fins el darrer minut desinteressadament a favor de la ciutat'. Conesa ha lloat la feina de Casas al capdavant del consistori i les reformes i projectes que va impulsar, com la construcció de llars d'infants, l'arranjament de barris i la recuperació de la Casa de Cultura per al municipi.

L'alcaldessa considera que Casas ha estat 'un referent' per a tota la localitat. En roda de premsa, Conesa ha rememorat algunes de les contribucions que el mandat de Casas com a alcalde, del 1979 al 1983, va deixar a Sant Cugat.

Mercè Conesa

Una de les seves primeres actuacions va ser dotar les escoles de mestres de català que pagava el consistori, va treballar per posar transport públic als districtes, arranjar les rieres o construir llars d'infants. I també va aconseguir que el Ministeri traspassés l'edifici de l'Escola de Magisteri per destinar-lo a la Casa de Cultura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Finalment l’alcaldessa ha remarcat el vincle de l'exalcalde amb el teixit associatiu, especialment amb l’Ateneu Santcugatenc i la penya Pericos Sant Cugat.

Acte d'homenatge al Monestir aquest dimecres
El Monestir de Sant Cugat acollirà aquest dimecres a dos quarts de cinc de la tarda un acte de record a l'exalcalde. L'Ajuntament ha habilitat un llibre de condolències al vestíbul perquè la ciutadania pugui deixar els seus missatges.