Sant Cugat ja té un radar mòbil que permetrà lluitar contra les infraccions de trànsit els 365 dies de l'any

Es tracta d'un aparell que pot ser utilitzat per una sola persona

Societat

Publicat el 30/set/04 per Ester Castanyer

La policia local de Sant Cugat ja disposa d'un nou radar mòbil que els permetrà detectar amb més facilitat les infraccions viàries que es produeixin al municipi. El nou aparell ha costat prop de 27.000 euros i pot ser utilitzat per un sol agent o accedir a carrers estrets als que fins ara no es podia arribar.

Les infraccions de trànsit a Sant Cugat podran detectar-se ara amb major facilitat. I és que si fins ara, la policia local només disposava d'un radar mòbil cedit per la Direcció General de Trànsit 3 mesos a l'any, ara compta amb un nou aparell de propietat municipal.

Es tracta d'un nou model de radar que, per les seves dimensions, pot ser utilitzat per un sol agent, ja vagi caminant o amb moto. D'aquesta manera, permet accedir a alguns carrers als que, fins ara, no s'hi podia arribar. Així ho ha explicat el cap del departament tècnic de l'empresa Tradesegur, Walter Nieto.

Walter Nieto

És un equip de radar basat en làser i l'aventatge que té és que é smolt petit i espot fer servir molt millor per dins de l'àrea urbana.


De la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana ha recordat que, amb aquest aparell milloraran la qualitat de vida ja que permet lluitar amb més intensitat contra els conductors imprudents.

Jaume Tubau

Els bons conductors no han de patir gens, han d'estar contents que la policia tingui més mitjans per treballar. Han de patir els mals conductors, que ara estaran més controlats.


El nou radar s'ha presentat durant la celebració del dia dels Àngels Custodis, patró de la policia local, i començarà a funcionar en breu, un cop s'hagi completat el curs de formació que han de rebre els agents municipal.