Sant Cugat dóna una benvinguda plena d'obsequis a Zoe Feito Murcia, la primera santcugatenca del 2018

Societat

Publicat el 30/gen/18 per Oriol Petit

La primera santcugatenca del 2018 i guanyadora de la iniciativa 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', Zoe Feito Murcia, ha rebut aquest dimarts la benvinguda oficial de l'ajuntament i les empreses col·laboradores. Els pares s'han endut una pòlissa d'estalvi de 1.500 euros de Catalana Occident, 300 en vals de compra de Sant Cugat Comerç (StC) i altres obsequis d'empreses locals. És la 18a edició d'aquesta iniciativa de Cugat.cat.

La Zoe va néixer quan passaven només 33 minuts de la mitjanit de l'1 de gener i es va convertir en el primer nadó inscrit al registre civil de Sant Cugat. El seu pare, Miguel Murcia, ha agraït tots els regals i ha admès que no s'esperaven tant reconeixement.

Miguel Murcia

Vam anar al registre i ens van dir que potser ens contactarien però pensàvem que seria una felicitació. És una sorpresa rebre tants obsequis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' va néixer l'any 2000 a Ràdio Sant Cugat i continua sent un projecte de ciutat important per a Cugat.cat. Ho explica la directora del grup de comunicació, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Per Cugat.cat és un acte molt tendre i maco. Ens agrada molt tirar-lo endavant. Ja tenim la majoria d'edat i és un compromís amb la ciutat i els santcugatencs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, ha expressat la satisfacció de l'Ajuntament amb la iniciativa i la voluntat d'assegurar-ne la continuïtat molts anys més.

Joana Barbany

Estem molt contents de celebrar actes com aquest. És un esdeveniment molt feliç i ens agradaria repetir-lo els propers 18 anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'asseguradora Catalana Occident participa al concurs des de l'inici. El director de la sucursal a Sant Cugat, Joan Algar, diu que això demostra el seu compromís amb la ciutat.

Joan Algar

És una mostra de la vinculació que tenim amb la iniciativa, amb les famílies i amb Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



També la presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández, s'ha mostrat molt satisfeta de participar a la iniciativa com a reivindicació del comerç local.

Aïda Fernández

Ens agrada molt donar els vals i que els utilitzin amb tota la família en el nostre comerç local.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els pares de la Zoe també han rebut obsequis del Sant Cugat Hotel & Restaurant, de Vins Noè, de la Pastisseria Sàbat, de Mans de Sant , de Punt Fresc, de Més Marcs, del TOT Sant Cugat, de l'Ajuntament i de Cugat.cat.