El Sindicat de Llogaters titlla d''insult' el Tribuna per la situació de l'habitatge a Sant Cugat

Societat

Publicat el 14/feb/18 per Sergio Morales

El Sindicat de Llogaters de Sant Cugat ha carregat contra el Tribuna Sant Cugat Empresarial, que ha abordat aquest dimecres les perspectives immobiliàries del sector per al 2018, i ha qualificat la trobada d''insult' d'acord amb la situació de l'habitatge a Sant Cugat. Com a resposta a aquest acte que organitza Sant Cugat Empresarial (SCE), el col·lectiu ha fet una 'performance' a la plaça d'Octavià on han posat de manifest les dificultats per trobar llar a la ciutat. El sindicat veu amb escepticisme la voluntat de l'Ajuntament de fer que el 10% del parc d'habitatge sigui públic.

El membre de l'agrupació Marco Simarro ha lamentat el moment en què s'ha celebrat el Tribuna, ja que considera que la situació de l'habitatge a Sant Cugat és 'crítica'.

Marco Simarro

La situació és crítica a Sant Cugat. Que tingui lloc avui una cimera, a la qual no ens han convidat, és un insult.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acció, sota el lema '#JoEmQuedo', ha consistit en representar una persona convidada a participar al Tribuna que acaba a la trobada del sindicat, on els seus membres el convencen per a la seva causa. Els regidors Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) i Lourdes Llorente (CUP-PC) han participat a la protesta.