El Consell Comarcal contractarà 15 dones per a un projecte innovador d'ocupació en el sector tèxtil

Cartell de la iniciativa d'ocupació

Societat

Publicat el 21/feb/18 per Oriol Petit

El Consell Comarcal contractarà 15 dones desocupades que vulguin treballar en el sector de la indústria tèxtil, gràcies al programa Innovadors i Experimentals. La iniciativa va dirigida a dones majors de 45 anys amb baixa qualificació professional o víctimes de violència de gènere, amb dificultats d'accés i permanència en el mercat de treball. Ja ha començat la fase de selecció de les participants, que poden fer les sol·licituds a través d'un correu electrònic a rodriguezrn@ccvoc.cat o al telèfon 937273534 - Ext. 324.

Les persones interessades en aquest projecte pilot han d'adjuntar el currículum i les observacions que considerin oportunes, i en el cas d'empreses o entitats del Vallès Occidental que hi vulguin participar, cal que facilitin les dades bàsiques de contacte.

El programa vol fomentar la innovació i sostenibilitat en el teixit productiu de la indústria tèxtil, i l'ocupació amb perspectiva de gènere. També es busca la col·laboració amb entitats del tercer sector, especialment les que estan interessades en facilitar oportunitats laborals a les dones.

És um projecte cofinançat per la la Diputació de Barcelona que rep una subvenció de 71.000 euros i el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).