Joventuts Musicals omple març amb quatre concerts per promocionar el talent jove

Un concert organitzat per l'entitat

Societat

Publicat el 3/mar/18 per Clara Ontañón

Joventuts Musicals (JJMM) ja té preparada l'agenda de concerts de març, tots ells previstos els tres primers diumenges del mes a les set de la tarda, a l'Aula magna del Conservatori. Donarà el tret de sortida 'El meu primer concert: els més joves pugen a l'escenari', on vuit estudiants del Conservatori de Barcelona viuran l'experiència de participar en un concert formal. Joventuts Musicals ha organitzat també un concert de soul i blues al Cafè Auditori, que tindrà lloc dijous que ve.

Les vetllades volen promocionar el talent de joves músics en l'àmbit local i internacional. La responsable de comunicació i programació de Joventuts Musicals, Yelina Velázquez, ha explicat que amb els concerts volen apropar la música a la població en general, sobretot als joves.

Yelina Velázquez

És apropar als joves i a la població en general al coneixement de la música, a gaudir de la màgia del concert i a demostrar que la música és una forta eina de cohesió social.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Velázquez ha destacat el concert de la pianista russa Elena Lasco, amb la col·laboració d'Alezander Snegurov a la balalaica, que se celebrarà diumenge que ve. Ha assegurat que l'actuació, que fa un recorregut musical des del folklore rus fins a arribar al jazz, 'és diferent i trenca els esquemes'.

Joventuts Musicals va néixer a Sant Cugat el 2001. Organitzen concerts amb músics o agrupacions de gent jove i també proposen audicions per als més petits.