El Col·lectiu de Gent Gran del Casal de Mira-Sol celebra el seu 11è aniversari

Societat

Publicat el 11/oct/04 per Víctor Llopart

El Col·lectiu de Gent Gran del Casal de Mira-sol ha celebrat el seu 11è aniversari amb un dinar al restaurant La Bolera de Sant Cugat. A l'acte hi han assistit més de 130 socis del Casal.

Al dinar de commeració del 11è aniversari del Casal de Gent Gran de Mira-Sol hi ha assistit 136 socis del Casal, que han estat acompanyats per l'alcalde, Lluís Recoder. Eustaquio Martínez, president del Casal ha destacat la importància de commemorar aquesta data.

Eustaquio Martínez

Es una fecha importante que celebrar, aunque la mayoría de los socios no haya podido venir porque eran plazas limitadas.


Lluís Recoder, per la seva banda, ha volgut destacar la vitalitat i el dinamisme que té la gent gran, un col·lectiu que suposa el 10% del total de la població de Sant Cugat.

Lluuís Recoder

La imatge de Sant Cugat com un ciutat de gent jove és real, però no hem d'oblidar que el 10% de la població és major de 65 anys, i molta d'ella és activa i dinàmica.


Entre d'altres activitats, el Casal de Gent Gran de Mira-Sol, el primer diumenge de cada mes celebra els aniversaris de totes les persones que hagin fet anys, i el primer dissabte de mes s'organitza una sortida.