Un DVD de l'OAMCIC pretén sensibilitzar sobre el Parkinson

Societat

Publicat el 26/abr/07 per Anna Bernadó

Un DVD de la productora audiovisual de l'OAMCIC pretén sensibilitzar la població sobre el Parkinson. Aquesta és una de les tres accions que la Taula per a persones amb malalties neurològiques i degeneratives portarà a terme, juntament amb un tríptic i una web, per conscienciar sobre els efectes de la malaltia amb motiu del dia mundial del Parkinson.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha estat l'encarregat de presentar el reportatge sobre el Parkinson, que pretén ser el primer d'un seguit de produccions que durà a terme la productora audiovisual municipal en matèria de sensibilització.

Enric Tomàs

La novetat és un DVD que hem fet conjuntament amb la productora i que l'ampliarem amb altres sensibilitzacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Parkinson és un trastorn neurològic freqüent, que afecta entre 100 i 200 persones al nostre municipi. Tot i això, la població està molt poc informada i sensibilitzada amb la malaltia.

Així ho afirma Antonia Campolongo, infermera de la Unitat de Transtorns del Moviment dels hospitals de Sant Pau i Santa Creu. Ella ha estat l'encarregada de pronunciar la conferència 'El dia a dia amb el Parkinson', que ha organitzat la delegació local de l'Associació Catalana pel Parkinson amb motiu del dia mundial de la malatia.

Antonia Campolongo

Hi ha molt poca conscienciació de la malatia per part de la societat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La xerrada 'El dia a dia amb el Parkinson', a càrrec d'Antonia Campolongo, ha tingut lloc aquest dijous, a la sala d'actes de la Casa de Cultura.