L'Ateneu ofereix a partir d'ara noves sales de reunió i un espai gastronòmic

L'entitat ha posat en marxa la iniciativa Zona Oberta

Societat

Publicat el 13/oct/04 per Ivan Palomares

L'Ateneu Santcugatenc posa en funcionament la iniciativa Zona Oberta. A partir d'ara, tots aquells col·lectius que ho desitgin podran accedir a una sala de treball amb ordinadors i connexió a Internet, i a un espai gastronòmic on fer reunions i sopars.

La Zona Oberta de l'Ateneu ofereix a partir d'ara dos nous serveis dels quals podran gaudir tots els santcugatencs que ho desitgin.

El primer és la Sala de Treball, un espai situat al segon pis de l'Ateneu on fer-hi reunions i treballs. La sala compta, a més, amb ordinadors i connexió gratuïta a Internet. D'aquest nou servei en parla el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets:

Joan Carles Busquets

No només oferim sales de reunions, també oferim un espai quipat amb ordinadors amb conexió a Internet i impresora, que la gent pot reservar i utilitzar


El segon nou servei de l'Ateneu és l'Espai Gastronòmic. Es tracta d'una sala menjador amb cuina que poden llogar les entitats i els grups d'amics per fer-hi dinars de celebració. L'Espai Gastronòmic oferirà, a més, altres activitats complementàries. Les explica Joan Carles Busquets:

Joan Carles Busquets

Oferim també cursos de cuina per a diferents edats i ara estem elaborant una programació d'actes lúdics i de trobada, com nits temàtiques o tallers nocturns


Altres activitats que cal sumar a les que comenta Busquets són cursos de cocteleria i tallers força variats, com ara un de tast de vi.

Tant l'Espai Gastronòmic com la Sala de Treball estan dirigits a tots els santcugatencs que vulguin utilitzar-los.