El Centre Obert Sant Cugat celebrarà la majoria d'edat

El Centre Obert està a la Rambla de Can Mora / Foto: cedida

Societat

Publicat el 2/mai/18 per Oriol Petit

El Centre Obert Sant Cugat ha complert aquest abril 18 anys d'existència i ho celebrarà el divendres 11 de maig a la tarda amb una festa a la plaça de Barcelona oberta a tots els infants, famílies i col·laboradors que han passat en aquest temps pel centre. Els mateixos nens i nenes que participen al taller de batucada del Centre Obert arrencaran una celebració en què també hi hauran activitats, jocs i tallers i un pastís d'aniversari, tot plegat amenitzat pel grup d'animació musical infantil Xiula. En 18 anys, més de 500 infants han estat al Centre Obert Sant Cugat i actualment n'hi ha 35.

La festa començarà a les cinc de la tarda i acabarà cap a les vuit del vespre. Com en tot aniversari, l'acte central serà bufar les espelmes d'un pastís 'diferent' i 'amb sorpresa' que estan elaborant les famílies. La directora del Centre Obert, Judit Feliu, convida tothom a participar-hi.

Judit Feliu

Serà una festa per nens i famílies del Centre Obert i per tots aquells que han participat durant aquests 18 anys en la vida del centre. Tots els nens que hi han passat estan convidats a venir i les entitats que han col·laborat amb nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Feliu defineix el Centre Obert com un lloc 'de pas', on els infants s'hi estan dos anys, tot i que amb entrades i sortides al llarg del curs.