L'Ateneu aprofita el retorn del bon temps per sortir al pati en les activitats d'aquest maig

L'Ateneu acull una trentena d'activitats aquest maig

Societat

Publicat el 2/mai/18 per Albert Prat

L'Ateneu aprofita l'arribada del bon temps per tornar a programar activitats al pati durant aquest maig. L'entitat proposa una mostra de les escoles de dansa, un concert del St.QBlack i la inauguració de Vespres al Pati amb Shamrock Vagabonds.Tallers monogràfics i xerrades, com la de Fabián Mohedano, completen un programa amb una trentena de propostes.

La primera activitat que aprofitarà la infraestructura serà aquest divendres, amb la mostra de danses dels tallers de l'entitat, que portaran a l'escenari els seus progressos durant aquest curs. La setmana vinent, l'Ateneu acollirà un concert del festival SantQBlack, a càrrec de Los 4 del son, amb una classe de salsa prèvia gratuïta. Per últim, l'entitat engegarà de nou el projecte Vespres al pati, amb el grup de folk britànic i americà Shamrock Vagabonds.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat a Cugat.cat que volen aprofitar aquest espai privilegiat com una plaça pública.

Toni Ramon

Nosaltres el que vam tenir molt clar quan ens van cedir la seu és que havíem de donar-li la volta al pati, que no fos un aparcament sinó que fos una plaça. Volem que sigui un espai d'activitat i de trobada on la gent hi trobi activitat cultural gratuïta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La programació de maig de l'Ateneu mantindrà la línia habitual en la resta de propostes, amb tallers monogràfics de cuina, fotografia, robòtica i informàtica, i exposicions i xerrades. D'entre les exposicions, Toni Ramon en destaca la del soci de l'entitat Jaume Ibars, que presenta 'Arena' des d'aquest dimecres fins al 31 de maig.

Pel què fa a les xerrades, el promotor del moviment de reforma horària, Fabián Mohedano, explicarà com pot canviar la nostra vida la proposta de canvi d'horaris el 17 de maig. El professor jubilat d'economia política de la Universitat de Barcelona Francesc Borràs també visitarà l'Ateneu durant aquest mes amb una xerrada titulada 'Les contradiccions del capital'.