El Club Muntanyenc entrega els premis de la 60a Marxa Infantil de Sant Cugat

Societat

Publicat el 12/mai/18 per Pau Vázquez

Els guanyadors de la 60a Marxa Infantil han rebut aquest dissabte el reconeixement del Club Muntanyenc Sant Cugat amb l'entrega de premis a la plaça de Pep Ventura. La parella vencedora ha estat la formada per Berta Llamas i Mar Ferrer. El segon premi ha recaigut en Tomio Curti i Abril Naval, mentre el tercer se l'han endut Martina Banlles i Maria Sindreu. També s'han repartit premis especials com guardons als guanyadors del concurs de dibuixos de la samarreta de la Marxa i a l'Avenç per ser l'escola amb menys penalització dels primers 10 classificats. L'escola Thau s'ha endut el premi especial per a l'escola d'educació primària amb més participants i el Joan Maragall, el premi per a la classe d'una escola amb més participants.

Les guanyadores de l'edició d'enguany de la Marxa Infantil, Berta Llamas i Mar Ferrer, han explicat a Cugat.cat com s'han sentit després de rebre el premi.

Berta Llamas / Mar Ferrer

Ens ho vam passar molt bé i ara estem molt contentes. / Ens ho vam passar molt bé i tota l'estona vam estar parlant de que la seva germana havia guanyat el premi i nosaltres també volíem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Club Muntanyenc, organitzador de la Marxa, ha posat en valor la cursa com un dels esdeveniments més importants de la ciutat. El president, Silvano Bendinelli, ha explicat que estan satisfets de poder entregar premis a més d'un 10% dels participants.

Silvano Bendinelli

Rebre un premi és una gran il·lusió. Estem satisfets de poder donar premis a més d'un 10% dels participants, quasi més de 200 premis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entitat també ha fet entrega dels 2.500 euros recaptats gràcies a l'euro solidari de les inscripcions al Grup TEA Sant Cugat, que treballen per la plena integració dels infants amb trastorn de l'espectre autista en l'àmbit escolar i del lleure. L'Obra Social la Caixa ha doblat la recaptació de les inscripcions i també ho ha entregat al Grup TEA, que en total ha rebut 5.000 euros.