El Col·legi CreaNova amplia els batxillerats i cicles de grau superior per al curs 2018-2019

Les Arts Escèniques, la Creació Digital i les TIC s'incorpen a l'oferta

El Col·legi CreaNova està ubicat a la carretera de Rubí 90-100

Societat

Publicat el 29/mai/18 per Eva Garrido

El Col·legi CreaNova amplia la seva oferta educativa per al curs 2018-2019 amb dos itineraris de batxillerat i dos cicles formatius de grau superior. Per complementar aquesta formació, el centre ha incorporat al seu equip educatiu el santcugatenc Valentí Freixas, expert en organització i innovació educativa. Els dos batxillerats que se sumen als que ja s'oferten són el l'Arts Escèniques i el de Creació Digital. Pel que fa als graus superiors CreaNova ofereix el de Comerç Emprenedor Online i el de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma & 3D Marker.

L'itinerari d'Arts Escèniques s'impartirà amb la col·laboració de l'Institut of the Arts Barcelona (IAB), que aporta professorat. El de Creació Digital comptarà també amb professionals en actiu del sector audiovisual i vinculats a Sant Cugat.

Les places són limitades a 12 alumnes per línia i el període de matriculació estarà obert mentre hi hagi places. Per a més informació, el Col·legi CreaNova ha organitzat un acte de presentació de les noves línies de batxillerat divendres 8 juny a les set de la tarda a la plaça de la Vila. Els cicles formatius, en canvi, es presentaran a les mateixes instal·lacions de l'escola la primera setmana de juny. Amb aquestes noves modalitats el Col·legi CreaNova oferta totes les línies de batxillerat, des de les Ciències i la tecnologia fins a les Humanitats passant per les Ciències Socials i les Arts.

El Col·legi CreaNova va obrir portes a Sant Cugat el curs 2015-2016 amb l'objectiu d'oferir una metodologia innovadora basada en el 'Learning by doing'