La Festa Major de Sant Cugat proposa 200 activitats organitzades per un centenar d'entitats

Societat

Publicat el 11/jun/18 per Sílvia González

Sant Cugat enceta el compte enrere per a la Festa Major amb un programa de 200 activitats organitzades per un centenar d'entitats. Seran quatre dies, del dijous 28 de juny al divendres 1 de juliol, que donaran el tret de sortida amb el pregó dels StQlímpics. Buhos, Núria Graham i Doctor Prats seran les propostes musicals destacades de la trobada anual amb el lema 'És temps de festa' i 300.000 euros de pressupost.

La presentació del programa s'ha fet enguany a les pistes de Sant Francesc, on els representants del StQlímpics han mostrat la il·lusió de ser escollits pregoners.

Una festa que repetirà format i espais com l'Espai Arrel d'Octavià, la DesPlaça Jove a Ramon Barnils, la Festa Major Alternativa (FMA) a la Rambla del Celler amb el carrer de les Bòbiles, el retorn de la caseta del CPA a Josefina Mascareñas i la plaça del Jazz al Celler Modernista.

I és que la música és un pilar de la festa. Des de la taula organitzadora, Leti Martín ha remarcat que estan molt amatents a les necessitats en aquest àmbit.

Leti Martín

L'any passat en la valoració vam trobar que faltava rock i música d'autor i ara ho hem recollit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb els anys hi ha espais que es consoliden com La Taverna de la plaça de Barcelona, l'Esport al carrer del parc de Can Vernet i la fira al Camí Vell de Sabadell. La cervesa estarà garantida amb el StQbeer Festival, així com els 'food trucks' del Parc Central. La solidaritat es viurà a Magí Bartralot, la dansa a Can Quitèria i la Puça i els menuts es trobaran al Claustre.

La nova alcaldessa, Carmela Fortuny, ha emplaçat tothom a implicar-s'hi.

Carmela Fortuny

Cal connectar i desconnectar a la Festa Major. Per la meva part molt contenta, perquè és la primera festa com a alcaldessa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Festa Major arriba amb el nou protocol contra agressions masclistes i amb la gratuïtat de les àrees blava i verda i el reforç del bus llençadora.

Consulta aquí la programació.