La 5a Nit de Tapes converteix el Mira-sol Centre en una festa de gastronomia

Societat

Publicat el 17/jun/18 per Pau Vázquez

La 5a edició de la Nit de Tapes ha convertit el Mira-sol Centre en una festa de gastronomia i música amb l'objectiu de reforçar la fidelitat dels clients i consolidar el posicionament del centre comercial com un espai de referència per als veïns del districte. Els establiments han ofert les seves tapes a un preu de 2,5 euros a la multitud de visitants que han assistit a l'acte. La iniciativa ha estat amenitzada per música, un taller de zumba i una zona amb jocs infantils.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha posat en valor aquesta activitat com a dinamitzadora de la gastronomia i la música del barri.

Carmela Fortuny

Suposa dinamitzar i vincular la gastronomia amb la música i les activitats culturals. Sempre que es barregen diferents maneres de fer, fa que les famílies ens ho poguem passar molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tots els comerços del Mira-sol Centre han participat de la trobada. Alguns d'ells han explicat a Cugat.cat que aquesta iniciativa els apropa més als veïns.

Comerciants

Em sembla molt bé, és un acte molt bonic on hi participen tots els comerços. / És un dia molt diferent, estem amb els clients, en família. / Volem que el client gaudeixi dels nostres productes a un preu raonable.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per la seva banda, els assistents han destacat 'el bon ambient de barri' que crea la Nit de Tapes.

Assistents

Sóc de Girona i he vingut a veure què tal anava tot. / És molt bonic, li dóna molt ambient al barri i fa molt de caliu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fa sis anys que el Mira-sol Centre va obrir les seves portes.