Núria Graham, el més destacat de la música d'avui de Festa Major

Imatge de la cantant Núria Graham / Foto: Facebook Núria Graham

Societat

Publicat el 28/jun/18 per Clara Bardají

Núria Graham presenta el seu nou treball, 'Does it ring a bell?', en un concert aquest dijous a dos quarts d'onze de la nit a la plaça de Barcelona com a plat fort musical de la Festa Major. A banda de l'actuació de la cantant, la programació es completa amb moltes altres activitats de música i dansa.

Les principals propostes de música i dansa aquest dijous són:

20.30 - Tarda de flamenc a la plaça d'en Coll, amb l'exhibició dels grups de ball de l'Associació Ball Flamenc Sant Cugat.

20.45 - 'Conseqüències', de la cia. Moveo. Teatre físic de carrer a la plaça de la Vila.

21.00 - Concert de Festa Major a l'església del Monestir amb l'Orquestra Simfònica Fusió, Joan Pons a la flauta i Yugin Pons al violí. A benefici de Càritas.

21.00 - Taller de ball de bot, que organitza l'Ateneu a l'Espai d'Arrel, ubicat a la plaça d'Octavià, per iniciar-se en aquesta dansa.

21.00 - Concert de L'Orquestra Maravella a la plaça de Can Quitèria.

21.30 - 02.00 - Inauguració de la Caseta del CPA amb l'actuació dels grups de ball de l'entitat, música tradicional andalusa i música de moda, al carrer de Josefina Mascareñas.

22.00 - 'Icònic: símbols i danses', un espectacle de dansa catalana amb el Grup Mediterrània i l'acompanyament musical de la cobla La Principal del Llobregat. A l'Espai d'Arrel de la plaça de l'Om.

22.00 - 'Openning fest' a càrrec de DJ Pumen, una activitat a la DesPlaça Jove, al parc de Ramon Barnils, organitzat per Escenari La Pua.

22.30 - Núria Graham, en concert a la plaça de la Barcelona. Presentarà el seu nou treball 'Does it ring a bell?'.

23.00 - Ball d'envelat amb L'Orquestra Maravella a la plaça de Can Quitèria.

00.00 - Ball de bot i seguici nocturn amb Al-Mayurqa, l'Escola de Música Tradicional i bases electròniques. A la plaça d'Octavià.

Consulta la resta de l'agenda de la Festa Major.