Free Romeva vol que el groc 'inundi' la Festa Major i repartirà 8.000 vanos amb el lema 'Llibertat'

Free Romeva aglutina amics i entitats pròximes al polític santcugatenc

Societat

Publicat el 28/jun/18 per Oriol Petit

L'agrupació Free Romeva vol que la Festa Major sigui 'el més groga possible' per fer evident que 'no és una festa normal' a causa de l'absència dels exconsellers santcugatencs Raül Romeva i Clara Ponsatí. Els integrants de la campanya repartiran uns 8.000 vanos de color groc perquè no s'oblidi 'una situació profundament injusta'. Juntament amb l'ANC i Òmnium, Free Romeva també ha involucrat les entitats de cultura popular amb l'objectiu de fer arribar el groc 'a tots els racons de la Festa Major' tant amb elements materials com a través dels parlaments.

La portaveu de Free Romeva, Anna Ibáñez, assegura que volen gaudir de la festa però sense oblidar la situació de Raül Romeva i Clara Ponsatí.

Anna Ibáñez

Malgrat gaudir-la com cada any, aquesta no és una Festa Major normal perquè ens falta el Raül i la Clara Ponsatí. Els volem reivindicar, que no s'oblidi la situació profundament injusta que vivim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'agrupació ha descartat fer cap activitat concreta però Ibáñez apunta al seguici d'inici a la diada castellera de diumenge a la tarda com a moments en què la reivindicació es farà especialment visible. Els prop de 8.000 ventalls grocs es repartiran al llarg de tota la festa excepte al 'Paga-li Joan'.