Música, ball i castells, a la Diada en Honor a Sant Cugat dels Gausacs d'aquest dissabte

Els Castellers de Sant Cugat tanquen la primera part de la temporada amb la Diada en Honor a Sant Cugat / Foto: Gausacs

Societat

Publicat el 16/jul/18 per Redacció

La música i el ball acompanyaran els castells en la Diada en Honor a Sant Cugat dels Gausacs aquest dissabte. L'acte, que serveix per tancar la primera part de la temporada dels camises verdes, s'obrirà al migdia amb un vermut popular i una ballada de swing i acabarà amb un concert de diversos grups, amb Obeses com a estrella, al parc de Ramon Barnils. A plaça, dos convidats de luxe, Minyons de Terrassa i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, que repeteixen respecte a l'any passat, en una diada que té la voluntat de convertir-se en una referència al món casteller.

La Diada en Honor a Sant Cugat va néixer el 2015 amb la voluntat de crear una diada que permetés allargar la primera part de la temporada fins a final de juliol i tenir una altra gran cita amb la ciutat més enllà de Festa Major abans de les vacances d'estiu, com ha explicat a Cugat.cat la presidenta dels Gausacs, Gemma Aristoy.

Gemma Aristoy

Els Castellers de Sant Cugat ens vam veure en la necessitat d'allargar la temporada prèvia a les vacances d'estiu. A la Festa Major fem els millors castells que podem, però al ser l'últim dia no ens podem lluir tant com ens agradaria. Per això vam establir aquesta diada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les activitats començaran a dos quarts de dotze amb el vermut popular al parc de Ramon Barnils, que anirà acompanyada d'una classe de swing amb Fem Lindy. A la tarda, serà el torn dels castells a la plaça d'Octavià, a partir de les sis.

Un dels objectius de la colla és que els santcugatencs s'impliquin en la celebració d'aquesta diada i en aquest línia, un dels punts àlgids del dia serà el concert d'Obeses, que actuaran al parc de Ramon Barnils, amb The Coficks Rovers i el T-24 com a teloners a partir de les deu de la nit.