La cursa i la botifarrada populars protagonitzen el tercer dia de Festa Major de les Planes

La cursa popular és una de les activitats més tradicionals de la Festa Major

Societat

Publicat el 9/set/18 per Martí González

La tradicional cursa atlètica donarà el tret de sortida a les deu del matí a les activitats d'aquest diumenge de la Festa Major de les Planes. A la mateixa hora el Santuari de la Mare de Déu de la Salut acollirà la missa de Festa Major, en una jornada en què també destaca la botifarrada popular, a partir de les dues del migdia.

Els planencs podran refrescar-se en un tobogan de 100 metres i inflables entre el carrer del doctor Modrego i la plaça de la Creu d'en Blau, que també acollirà la festa de l'escuma a la una. La membre de la comissió de la Festa Major de les Planes, Emilia Cruz, ha destacat a Cugat.cat tant la cursa com la botifarrada popular, que enguany canvia de dia.

Emilia Cruz

La cursa popular ja fa molts anys que la fem. I també destaca la botifarrada, que les últimes vegades l'havíem fet dissabte a la nit i aquest any la canviem a diumenge el migdia, aprofitant que són cinc dies de festa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A les dues, es podrà gaudir de la botifarrada popular, culminada amb l'espectacle de Bollywood a l'Espai Pere Grau.

Dilluns 10
El concurs de graffitis ocuparà bona part del dia, des de les deu fins les sis i les activitats se centraran a la tarda. El campionat de petanca al Casal a les cinc i les Boles Humanes a l'Espai Pere Grau posaran la nota esportiva en un dia que acabarà amb el concurs de truites i el ball amb l'orquestra Mitjanit.

Dimarts 11
L'últim dia de Festa Major començarà amb la Fira d'Artesans a les deu del matí i 'zumba' a les dotze del migdia a l'Espai Pere Grau. A les dues, l'equipament acollirà l'arrossada popular, seguida del concurs de menjar flams i punt final amb la festa Holi.