Ajornades per la pluja gairebé totes les activitats de dissabte de la Festa de Tardor

Només es mantenen la Trobada de Puntaires i l'actuació dels Gausacs

La pluja no ha permès ni muntar les parades de les entitats

Societat

Publicat el 27/oct/18 per Eva Garrido / Sergio Morales

Gairebé totes les activitats de la Festa de Tardor d'aquest dissabte queden ajornades a causa de la pluja. L'organització té la intenció de reprogramar-les el dissabte 10 de novembre. Les úniques activitats que es mantenen són la Trobada de Puntaires, al gimnàs de l'escola Joan Maragall, i l'actuació castellera, que tindrà lloc a la tarda al pav3. Pel que fa a les activitats d'aquest diumenge, l'organització decidirà què fer al matí.

Enguany, les activitats s'han repartit entre el dissabte i el diumenge en una edició que ha volgut comptar amb les entitats en la confecció del programa, els horaris i el tema central de la festa, que enguany serà l'accés a l'habitatge. 'La Festa de la Tardor és el balcó on es mostren les entitats, per tant hem volgut que participin des del primer moment', ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' un dels membres de la comissió organitzadora, Joan Cortadellas.

Per al diumenge quedaran encara 12 activitats més, concentrades al matí, entre les quals, un assaig obert de Pedra i Sang, una mostra de l'Escola de Música Tradicional, el Ball de Gitanes. L'activitat infantil 'Experimentem amb la ciutat' a Cal Temerari, prevista per a dissabte, es farà diumenge, a dos quarts d'onze del matí a la plaça Ú d'Octubre. L'activitat familiar 'Construïm la nostra ciutat', prevista per a aquest dissabte, s'ha ajornat a quarts d'onze d'aquest diumenge a Octavià, a l'espai de Cal Temerari.


DECLARACIONS

Joan Cortadellas

Hem insistit molt en la major participació de les entitats. És el balcó on les entitats es mostren i ens agrada que hi participin. Per això, des de la primera assemblea vam començar a discutir quin serà el tema.

Your browser doesn’t support HTML5 audio