En marxa el procés per adjudicar les parades del nou mercat de Volpelleres

Encara està obert el procés per aconseguir una de les concessions del nou equipament


Temes relacionats

El nou mercat de Volpelleres estarà llest a finals d'any (29/set/18)


  • Comparteix:

El futur mercat de Volpelleres / Foto: Ajuntament

El futur mercat de Volpelleres / Foto: Ajuntament

Encara està en marxa el procés de concessió de les 19 parades del nou Mercat de Volpelleres, que s'inaugurarà a finals d'any. Les parades van des dels 19 metres quadrats, les més petites, fins als 47 les més grans. La concessió és de 30 anys i la quota d'aquesta és de 447 euros al mes més IVA. Els futurs paradistes no hauran de donar una entrada perquè la concessió es paga al 100% mensualment. Els interessats poden rebre més informació omplint el formulari disponible al web de Promusa.

b>A l'espera de FECSA
En una piulada a Twitter, la regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha explicat que es troben a l'espera que les Forces Elèctriques de Catalunya (FECSA) doni d'alta la llum i que es per això que l'Ajuntament ajorna l'obertura del mercat fins finals de gener. En declaracions a Cugat.cat, la regidora ha dit que ho fan 'per curar-se en salut' tot i no descartar que finalment l'obertura es pugui fer a finals d'any si FECSA otorga el permís en els propers dies.






Mayte Pérez

Els paradistes no tindran llum i han de fer les obres de la seva parada. Per curar-nos en salut, preferim donar una data més endavant, a finals de gener, per tenir la seguretat que es podrà obrir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.