Veïns de les Planes exigeixen solucions a Endesa pel manteniment de la línia elèctrica

Aquest dijous a la nit ha caigut un pal elèctric i tot el seu cablejat en una casa particular

Imatges del pal i del cablejat a terra / Fotos: Emilia Cruz

Societat

Publicat el 16/nov/18 per Martí González

El mal estat del cablejat elèctric segueix portant maldecaps als veïns de les Planes, que es queixen de la falta de manteniment que hi fa Endesa. Aquest dijous a la nit ha caigut un pal elèctric dins un jardí particular i el cablejat ha anat a parar a la casa del costat, un fet que ha tornat a indignar els veïns, que reclamen a la companyia 'solucions permanents'.

Des de l'associació de veïns expliquen que fa 'anys' que alerten de la situació del pal en concret, que està en 'mal estat' i la companyia només hi fa arranjaments provisionals. Ho ha explicat a Cugat.cat una veïna del districte, Emilia Cruz, qui també ha assegurat que els problemes de cablejat i pals elèctrics estan en tot el barri.

De fet, uns veïns de la zona s'han quedat sense subministrament elèctric, explica Cruz. La companyia ha arreglat els desperfectes i ha assegurat als veïns que solucionaran el problema més endavant, tot i que aquests també han avisat a la Policia Local per les complicacions per entrar a la casa.


DECLARACIONS

Emilia Cruz

Això està posat des de fa 40 o 50 anys i Endesa aquí a les Planes no fa cap tipus de manteniment. A un pal torçat hi posen un altre per aguantar-ho i això està en tot el barri. Es diu a cada consell i els grups de treball, i cada vegada està pitjor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio