Coneix el calendari definitiu de la preinscripció i matriculació del curs 2019-2020

Tota la informació sobre les preinscripcions i la matriculació escolar la pots trobar a l'especial de Cugat.cat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una escola de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'una escola de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La Generalitat ha fet públic el calendari definitiu per a les preinscripcions i la matriculació escolar del curs 2019-2020. Les sol·licituds per a segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria es poden presentar a partir del 29 de març. Les de batxillerat i formació professional de grau mitjà comencen el 14 de maig. En el cas de les escoles bressol municipals, el calendari el poden establir els ajuntaments, que l'han de fer públic abans del 5 d'abril i ha d'estar comprès entre el 7 de maig i el 21 de juny. Tota la informació sobre les preinscripcions i la matriculació escolar la pots trobar a l'especial de Cugat.cat. En aquest espai pots consultar el mapa escolar, les jornades de portes obertes, informació sobre els serveis dels centres, actualitat i consells d'experts.

  • En el cas del primer curs de segon cicle d'educació infantil, es poden matricular els infants que compleixen tres anys el 2019 (i els més grans que han fet una retenció a la llar d'infants o que tenen un informe d'avaluació psicopedagògica de l'equip d'assessorament psicopedagògic que ho aconsella).


  • S'han de matricular al primer curs de l'educació primària els nens que compleixen sis anys el 2019 (i els d'edat diferent que procedeixen del darrer curs d'educació infantil).


  • S'han de matricular al primer curs d'educació secundària obligatòria (ESO) els nens que compleixen 12 anys el 2019 (i els d'edat diferent a qui correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa).


  • Consulta els calendaris per nivells educatius



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.