Descobreix cinc activitats que pots fer a Sant Cugat aquest cap de setmana

Doble visita al Monestir aquest cap de setmana / Foto: Localpress

Societat

Publicat el 20/mai/19 per Clara Bardají

Les visites al Monestir ja són una tradició els caps de setmana, però l'agenda del 25 i 26 de maig porta propostes per tots els gustos. Una ballada oberta a tothom i la quarta ronda de l'Improsionant per dissabte. I diumenge es tanca amb un concert de música cambra.

Dissabte

PATRIMONI

Visites al Monestir de Sant Cugat, el més poderós del comtat de Barcelona | 10.00 - Sortida: Oficina de Turisme

Els matins es converteixen en una visita exclusiva que et permetrà passejar pràcticament en solitari per l'interior del Monestir i de l'església.


MÚSICA

Sarau Folk! Ballada a plaça oberta a tothom | 12.30 - L'Ateneu

T'agrada la música folk i els balls de plaça? Apropa't a ballar o a tocar al pati de l'Ateneu, recorda portar el teu instrument si vas a tocar! Entrada gratuïta.


TEATRE

'Improsionant: 4t Round' | 19.00 - Casal Torreblanca

La Lliga d'impro de Sant Cugat, espectacles de teatre 100% improvisats a partir dels títols del públic. Vuit equips enfrontatsque actuen per arribar a la gran final. Una proposta de Tallers de Teatre Sílvia Servan.



Diumenge
PATRIMONI

Visita: Impro-claustre al Monestir | 12.00 - Sortida: Oficina de Turisme

Crea la teva pròpia visita i gaudeix-ne. La visita no té guions previs, només algunes regles de joc que, barrejades amb l'atzar i la improvisació del guia, generen una visita única a través de l'eix iconogràfic dels capitells del Claustre.


CONCERT

Ensemble d'Acordions de l'EMM-Conservatori de Terrassa | 19.00 - Aula de So

Director: Josep Vila. Carlos Guillén, acordió; i Ramón Gil, piano. Una bona manera de veure com l'acordió desenvolupa les seves possibilitats tècniques i interpretatives, a través d'un repertori d'estils diversos i en un format de música de cambra.