El Rotary distingeix Robert Navarro i la Fundació Ivan Mañero en la Nit Rotària

Societat

Publicat el 9/jun/19 per Pau Vázquez

El Rotary Club Sant Cugat ha distingit aquest dissabte l'empresari i restaurador Robert Navarro amb el premi Paul Harris Fellow i a la Fundació Ivan Mañero amb el Venus de Sant Cugat. Els guardons s'han entregat en el marc de la Nit Rotària al restaurant Can Ametller en la qual també s'ha fet entrega dels beneficis del Concert per la Solidaritat del gener a la Creu Roja, 1.000 dòlars a la Fundació Rotària i la recaptació obtinguda amb el sorteig d'un quadre del pintor Lluís Ribas. La jornada, que ha donat el tret de sortida a dos quarts de nou del vespre, ha fet de la solidaritat el plat principal d'un sopar que ha reunit més d'un centenar de persones i que, com és habitual, col·labora en la lluita per erradicar la pòlio.

El Rotary ha reconegut Navarro per la seva col·laboració en els últims anys en l'activitat de l'associació i el seu suport en tota mena d'iniciatives solidàries. Un Navarro que s'ha mostrat molt satisfet de rebre la distinció i que ha posat en valor la figura d'entitats com el Rotary Club en una època 'on l'individualisme, l'egoisme i la competitivitat estan a flor de pell'.

Per la seva banda, la Fundació Ivan Mañero s'ha endut el guardó en reconeixement a la seva tasca a Guinea Bissau en suport a la infància i a les dones sense recursos. La responsable de la fundació, Ruth Mañero, ha agraït un reconeixement que 'dóna una empenta per continuar treballant'.

Tot plegat, en una jornada que posa de relleu la importància de les iniciatives socials, culturals i professionals i en la qual el Rotary ha aprofitat per celebrar el 30è aniversari de l'entitat. El president del Rotary Club, Carlos Gonzalvo, ha explicat que la jornada 'és la nit més important de l'any'.






DECLARACIONS

Robert Navarro

En un moment on l'individualisme, l'egoisme i la competitivitat estan a flor de pell, és important que hi hagi gent que faci coses col·lectives per sobre les individuals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ruth Mañero

El reconeixement sempre et diu que estàs fent bé la feina i estàs pel bon camí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Carlos Gonzalvo

És la nit més important de l'any. És una nit solidària en la qual podem donar un reconeixement a persones que fan coses importants pel poble.

Your browser doesn’t support HTML5 audio