L'Escola d'Estiu de l'Institut de la Infància arriba al Claustre el 9, 10 i 11 de juliol

Imatge d'una edició anterior de l'Escola d'Estiu / Foto: Localpres

Societat

Publicat el 3/jul/19 per Pau Vázquez

L'Institut de la Infància organitza des de dimarts i fins dijous de la setmana que ve la 7a Escola d'Estiu al Claustre del Monestir amb un nou format. L'edició d'enguany presenta el Fòrum de Literatura i infància, un programa amb 15 propostes que combina xerrades amb convidats, tallers i exposicions, entre d'altres. Els objectius són donar a conèixer els fonaments pedagògics i les experiències que estan transformant el panorama educatiu del país i fomentar la literatura infantil a través d'experiències trencadores.

Les jornades donaran el tret de sortida a dos quarts de deu del matí i s'allargaran fins a un quart de tres de la tarda. Els participants es poden matricular per dies individuals o bé escollir l'abonament de tres dies. El preu per participar a una formació és de 30 euros, mentre que el preu per l'abonament complet és de 68 euros.

A la cita col·labora la llibreria Pati de Llibres amb una parada de venda dels exemplars dels autors i il·lustradors convidats. Els interessats poden fer les inscripcions al web de l'Institut de la Infància.