Cinc activitats culturals per fer aquest cap de setmana a Sant Cugat

Una de les activitats destacades del cap de setmana es fan a Mercantic / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat el 7/oct/19 per Mar Castro

El cap de setmana arriba a Sant Cugat carregat de propostes culturals. Música, art i mercats omplen l'agenda d'aquest dissabte i diumenge.

Dissabte

ART

Inauguració de l'exposició: 'Qualia', d'Ana Drucker | 12.00 - La Puntual - Mercantic (Avinguda de Rius i Taulet, 120)

L'exposició es compon d'una col·lecció fotogràfica d'objectes i elements naturals editats digitalment que explora les exposicions mentals que ens fem de la realitat. Organitzat per La Puntual.



RUTA

Festival de Poesia: Ruta literària Gabriel Ferrater | 12.00 - Plaça de Lluís Millet

La Ruta literària Gabriel Ferrater us convida a resseguir les passes del poeta a la ciutat i a gaudir de la descoberta o de la relectura de la seva obra poètica. Organitzat per l'Associació Gabriel Ferrater.



TEATRE

Teatre: 'És així, si us ho sembla' | Dues funcions: Dissabte 12 d'octubre, a les 21h; i diumenge 13 d'octubre, a les 19 h. - Teatre de Mira-sol (C. de Mallorca, 42)

És una 'farsa filosòfica' que tracta el tema de la veritat: el contrast entre realitat i l'aparença, entre el veritable i el fals; i ho fa barrejant elements dramàtics amb elements de comèdia. Els fets transcorren en una petita capital de província, cosa que permet a l'autor reflectir les seves idees sobre la petita societat burgesa, la que ell veu com en una gàbia i que imposa una vida miserable i frustrant. Direcció: Teresa Canas. Durada: 90 minuts. Preu: 6 euros. Entrades al web XCCP Xarxa de Centres Culturals Polivalents



Diumenge
MERCAT

Mercat d'art i artesania Arts & Crafts al Mercantic | De 09.30 a 15.00 - Mercantic (Av. Rius i Taulet, 120)

Botigues fins a les 16.00. Vine a passar el diumenge amb nosaltres, podràs tafanejar pel market d'Arts & Crafts!. Entrada al recinte diumenges: 2 euros d'11.00 a 14.00. Gratuït per nens menors de 12 anys i persones amb diversitat funcional més acompanyant.



CONCERT

Concert: Jose Carra Trio | 21.00 - Cafè Auditori

Entrada lliure. Amb Jose Carra, piano; Bori Albero, contrabaix; i Dani Domínguez, bateria. Del cicle de Jazzenviu al Cafè Auditori i OFF Ciutat.