Sant Cugat es mou aquest diumenge per l'alzheimer en la primera Memory Marxa

L'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental impulsa aquesta primera caminada solidària

La marxa és una col·laboració entre l'AFA i Teampartners / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 11/oct/19 per Albert Prat

L'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFA) i Teampartners impulsen aquest diumenge la primera Memory Marxa, una caminada solidària per recaptar fons per la lluita contra aquesta malaltia. La caminada recorrerà la serra de Collserola i acabarà amb un dinar popular, amb obsequis i samarreta commemorativa per a tothom, en una activitat que destinarà el 100% dels beneficis a l'associació.

Els participants podran optar per dos recorreguts, un de curt de 2,67 quilòmetres i un altre de llarg de 7,83 quilòmetres, que es podran fer o bé caminant o bé en la modalitat de marxa nòrdica, sobre la qual s'organitzarà un taller per aprendre a practicar-la. La jornada acabarà amb el dinar popular i un concert per als qui s'hi vulguin sumar al parc de la Pollancreda, on es farà també un sorteig sorpresa. Tot plegat, dins un dels objectius de l'associació que, com ha explicat la seva presidenta, Anna Fitó, al 'Sant Cugat a fons' és 'sensibilitzar a la població perquè la vellesa es pugui viure amb dignitat'.

El preu de la caminada és de 15 euros per persona (més 0,38 en despeses de tramitació) i 5 euros per infant (més 0,13 euros per despeses de tramitació). El dinar s'haurà de pagar també a banda i costarà 15 euros (més 38 cèntims de tramitació) i 10 per als socis de l'AFA (més 25 cèntims de tramitació).


DECLARACIONS

Anna Fitó

Un dels objectius importants és fer sensibilització a la població. La vellesa és un moment de la vida que s'hauria de poder viure amb molta dignitat, perquè gràcies a les persones que hi arriben som on som.

Your browser doesn’t support HTML5 audio