El CMSC rep la Creu de Sant Jordi en reconeixement a la seva tasca al llarg de 60 anys


  • Comparteix:

L'acte d'entrega de les Creus de Sant Jordi s'ha fet a l'Auditori de Barcelona i ha estat presidit per Pasqual Maragall

L'acte d'entrega de les Creus de Sant Jordi s'ha fet a l'Auditori de Barcelona i ha estat presidit per Pasqual Maragall

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha rebut la Creu de Sant Jordi, la màxima distinció que atorga la Generalitat, en un acte que ha presidit Pasqual Maragall a l'Auditori de Barcelona. L'alcalde, Lluís Recoder, també ha assistit a la cerimònia, que ha servit per reconèixer la tasca del Club en els seus 60 anys d'història.

En l'acte s’han lliurat un total de 43 distincions, 30 a personalitats i 13 a entitats. El Club Muntanyenc Sant Cugat és una de les entitats que ha rebut, enguany, la Creu de Sant Jordi, per reconèixer la seva trajectòria en les últimes 6 dècades.

El seu president, Narcís Castanyer, ha subratllat que aquest homenatge mira al passat, amb la presència a l'acte dels antics presidents i dels socis fundadors, però també mira cap als projectes de futur.

Narcís Castanyer

Valorem aquest reconeixement com un homenatge a la nostra història però també com un impuls en aquesta etapa d'il·lusió del Club. Ara ampliarem la nostra seu amb el nou edifici.


El president del Club Muntanyenc també ha estat acompanyat a la cerimònia per l'alcalde de Sant Cugat. Lluís Recoder ha subratllat que aquest reconeixement és molt merescut, i que ha de donar un impuls final a la nova seu del Club.

Lluís Recoder

És una Creu de Sant Jordi molt merescuda per la feina del CMSC per difondre l'estimació per la ciutat i la natura. El Club ha defensat sempre la catalanitat i la democràcia a la nostra ciutat.


L’acte ha comptat també amb la presència de la consellera de Cultura, Caterina Mieras, que ha destacat la diversitat professional i territorial de les 30 personalitats i 13 entitats que han rebut el premi.

Caterina Mieras

La diversitat cultural, la pluralitat professional i la trajectòria vital dels guardonats configuren una edició marcada per un accent divers, equilibrat i extens de representació social i professional del país.


El lliurament d'aquest guardó arriba en ple procés de construcció de la nova seu de l'entitat santcugatenca, prevista pel maig de 2005, i que s'ubicarà a la Rambla del Celler. La construcció de la nova seu obrirà una nova etapa del Club en la que esperen arribar als 3.000 socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.