Rangel confirma que l'estació de Renfe a Coll Favà funcionarà el primer trimestre del 2005

El delegat del govern espanyol a Catalunya esbaeix els dubtes que havia provocat el president de l'ens ferroviari

Societat

Publicat el 16/des/04 per Miquel Herrada

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, ha confirmat que la línia de Renfe per a passatgers entre Mollet i Papiol entrarà en funcionament en un primer tram fins a Cerdanyola al llarg del primer trimestre del 2005, tal com ja s'havia anunciat. Rangel aclareix així, les declaracions del president de l'ens ferroviari, que va afirmar davant del Senat que no es podia fixar un termini per la posada en marxa d'aquesta línia.

Els dubtes sobre la posada en marxa de la línia de rodalies Renfe entre Mollet i Papiol, que inclou una estació a Coll Favà, han quedat finalment dissolts. Si fa només dues setmanes el president de l'ens ferroviari feia saltar les alarmes, declarant al Senat que no es podien fixar terminis concrets per la seva entrada en funcionament, ara el delegat del govern espanyol a Catalunya l'ha desmentit.

Joan Rangel reafirma que, tal com s'havia anunciat, la línia funcionarà el primer trimestre de l'any vinent, un cop superades les interferències que havien provocat les obres del TGV. L'escoltem.

Joan Rangel

Aquesta línia per a passatgers va haver de posposar la seva entrada en funcionament per les obres del TGV. Ara estem a prop de superar aquesta interferència, i podrà activar-se al llarg del primer trimestre del 2005.


Recordem que Sant Cugat espera l'entrada en marxa d'aquesta línia des de l'any 1999. Segons el ministeri de Foment, els reiterats retards s'han produït a causa de les obres del TGV a Molins de Rei i Castellbisbal.