El masclisme mata. Barrem-li el pas

Minut de silenci en rebuig a l'últim assassinat masclista

Societat

Publicat el 4/nov/19 per Anna González

Gest unitari de l'Ajuntament contra la violència masclista. Amb una pancarta a la qual es podia llegir 'El masclisme mata. Barrem-li el pas', el consistori s'ha solidaritzat aquest dilluns amb l'última víctima d'aquesta xacra, una dona de Castellbisbal assassinada presumptament pel seu marit. Un minut de silenci, amb la presència de tots els grups municipals i treballadors de l'Ajuntament, ha expressat el rebuig a aquest crim.

Els fets van succeir dijous passat a la nit a Castellbisbal, quan presumptament un home va assassinar la seva dona, de 52 anys. Els Mossos d'Esquadra van detenir el marit, que ha quedat en presó provisional comunicada i sense fiança. La causa judicial està oberta per homicidi.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha reiterat el compromís del consistori en la lluita contra la violència masclista. Un compromís que han volgut evidenciar amb la pancarta i amb el minut de silenci.


DECLARACIONS

Mireia Ingla

Hem estrenat aquesta pancarta, que malauradament haurem de tenir a mà. Ens queda molta feina per fer, que també s'ha de fer des dels ajuntaments.

Your browser doesn’t support HTML5 audio